Om Mokkafoto - Kontakt

                                                                 


 Om Mokkafoto.dkMokkafoto er min lille hjemmeside om fotografering og et sted, hvor jeg kan vise mine billeder frem. jeg er ikke uddannet fotograf, men har blot fundet en stor interesse for fotografering, der nok startede for cirka 10 år siden, da jeg anskaffede mig mit første krybdyr, en slange.

Dem elsker jeg stadig og tage billeder af, men nu har hobbyen udviklet sig lidt, så jeg efterhånden tager billeder af lidt af hvert. Portrætter, natur, dyr og macrobilleder for det meste.. Synes det er sjovt at udfordre mig selv på den måde og hele tiden lære noget nyt.


Mit første rigtige kamera var et analogt Canon spejlrefleks n1000 og det var nok det kamera, der virkelig vagte interessen. Derefter fulgte et par kompaktkameraer, men nu bruger jeg Canon spejlrefleks igen.Jeg bruger denne side til at vise mine billeder frem og så andre evt. kan lade sig inspirere lidt. Tag et kig i mine gallerier, som du finder i menuen i venstre side.Skulle du have forbedringsforslag eller bare en kommentar til nogen af dem, så smid endelig en mail :-)


Ingen af mine billeder er redigeret i dyre programmer, da jeg hellere have det "gode billede" i første forsøg,.. De er kun tilført, hvis nødvendigt, skarphed, kontrast, lavet s/h, ekstra farve eller beskåret... kort sagt, let redigering, ingen manipulation :-)


Venlig Hilsen


Michael Lauritsen


Tlf: 20252225

michael@mokkafoto.dk

www.facebook.com/michael.lauritsen

CVR: 36636173
Copyright © Mokkafoto.dk